Ciuperci coapte și cartofi cu spanac

Ciuperci coapte și cartofi cu spanac
Nevoie de un fără gluten, întreg 30 și garnitură vegană? Ciupercile coapte și cartofii cu spanac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Caserola de ouă savuroasă cu cartofi, ciuperci și spanac, Cartofi de două ori coapte cu șuncă și ciuperci, și Ouă coapte cu spanac și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cartofii noi într-o tigaie de prăjire superficială; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Prăjiți timp de 15 minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați ciupercile portobello, așezând laturile tulpinii în sus și căței de usturoi la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se presară cu cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare kosher și piper negru. Reveniți la cuptor; gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți tigaia din cuptor și adăugați roșii cherry. Reveniți la cuptor; gătiți până când ciupercile sunt înmuiate, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Împrăștiați nuci de pin peste cartofi și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8
Se servește cu spanac feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista