Ciuperci coapte și cartofi cu spanac
Nevoie de un fără gluten, întreg 30 și garnitură vegană? Ciupercile coapte și cartofii cu spanac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Caserola de ouă savuroasă cu cartofi, ciuperci și spanac, Cartofi de două ori coapte cu șuncă și ciuperci, și Ouă coapte cu spanac și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați cartofii noi într-o tigaie de prăjire superficială; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Prăjiți timp de 15 minute, întorcându-vă o dată.
Adăugați ciupercile portobello, așezând laturile tulpinii în sus și căței de usturoi la tigaie.
Se presară cu cimbru tocat.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare kosher și piper negru. Reveniți la cuptor; gătiți 5 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și adăugați roșii cherry. Reveniți la cuptor; gătiți până când ciupercile sunt înmuiate, încă 5 minute.
Împrăștiați nuci de pin peste cartofi și ciuperci.
Se servește cu spanac feliat.