Caponata de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 45 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați oregano, zahăr, ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 18%. Încercați Caponata, Caponata, și Caponata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, se sotează ardeii verzi și ceapa în 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați jumătate din ciuperci și untul și uleiul rămas; sotati pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Îndepărtați amestecul de ceapă și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se sotează ciupercile rămase până se înmoaie. Întoarceți totul în tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați măslinele, oțetul, pasta de roșii, zahărul, oregano, sarea și piperul. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De Porumb
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Serviți cald sau la temperatura camerei cu chipsuri de bagel sau felii de baghetă.