Ciuperci, brânză și eglefin coace
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Coacerea cu ciuperci, brânză și eglefin ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 5.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 389 calorii, 45g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ardei chile, ciuperci cu buton, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Eglefin Ușor Coace, Eglefin cu sos de brânză, și Eglefin și brânză de spanac se topește.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare, apoi adăugați ceapa verde și ciupercile; gătiți și amestecați până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentați eglefinul cu sare, piper, praf de usturoi și piper chile uscat și puneți-l în vasul de copt. Se acoperă cu ceapă verde și amestec de ciuperci, apoi se pune cu unt.
Presărați pătrunjel deasupra.
Acoperiți cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Îndepărtați folia și eglefinul de sus cu brânză și întoarceți vasul de copt la cuptor. Continuați să coaceți până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță și brânza se topește, 15 până la 20 de minute.