Citrus Tilapia en Papillote

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Citrus Tilapian en Papillote. Această rețetă face 4 porții cu 289 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, fileuri de tilapia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapian En Papillote, Tilapian En Papillote cu roșii Cherry, ardei și măsline, și miso-citrus Cod en papillote.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu. Îndoiți patru foi de folie în jumătate transversal pentru a se încreți, apoi desfaceți.
Combinați uleiul, sosul de soia, ghimbirul, usturoiul, coaja de lămâie, coaja de portocală și sucul de portocale într-un bol mic.
Se amestecă bine pentru a combina.
Așezați 1 file pe o parte a cutei pe fiecare foaie de folie și presărați cu sare și piper. Împărțiți amestecul de ulei în mod egal între fileuri.
Lucrând cu 1 foaie de folie la un moment dat, pliați folia peste File și strângeți bine marginile foliei pentru a închide pachetele pentru a crea un papilot.
Așezați fiecare papillote pe grătar și închideți capacul grătarului. Grătați până când papilotele sunt complet umflate, aproximativ 12 minute.
Tăiați cu grijă folia pentru a deschide și serviți fileurile pe spanac și deasupra cu gustul de vară la grătar.
Pregătiți grătarul la foc mediu.
Ungeți ceapa, porumbul, ardeiul gras și dovleceii pe ambele părți cu uleiul.
Se presară cu 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Grătați legumele până când sunt ușor carbonizate și doar fragede, întorcându-se des, aproximativ 5 minute pentru scallions, 8 minute pentru squash și piper și 10 minute pentru porumb.
Transferați legumele pe o tăietură și tăiați-le în bucăți de 1/4 inci.
Tăiați porumbul din știulet direct într-un bol și amestecați în scallions, ardei și squash.
Între timp, bateți sucul de lămâie, uleiul, oțetul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un bol mic.
Adăugați amestecul de ulei în vasul cu legume; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime rafinată elegant. Cu fructe de piatră coapte și arome de citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.