Citrice-carne de vită Se amestecă cu morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați citricele de vită cu morcovi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.47 pe portie. O porție conține 264 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, friptură de mușchi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Citrice-Carne De Vită Cu Morcovi (Ww), Carne de vită și Broccoli se amestecă, și Carne de vită și varză se amestecă prăji.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită într-un vas superficial; se toarnă 2 linguri de sos de soia peste carnea de vită. Întoarceți-vă pentru a acoperi complet.
Lasa la marinat 15 minute la frigider.
Combinați sucul de portocale, zahărul, 2 linguri de sos de soia, oțetul, coaja de portocală și ardeiul roșu într-un bol mic. Se amestecă cu un bici.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți 6 minute.
Scoateți de pe foc și așezați-l pe un platou de servire; păstrați cald.
Reduceți căldura la mediu-mare; adăugați morcov și ceapă. Gatiti 7 minute sau pana cand morcovul este usor rumenit si crocant-fraged, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mare; adăugați carnea de vită și sucurile sale și amestecul de suc de portocale. Gatiti 3 minute sau pana se ingroasa usor.