Citrice-carne de vită Se amestecă cu morcovi

Citrice-carne de vită Se amestecă cu morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați citricele de vită cu morcovi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.47 pe portie. O porție conține 264 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, friptură de mușchi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Citrice-Carne De Vită Cu Morcovi (Ww), Carne de vită și Broccoli se amestecă, și Carne de vită și varză se amestecă prăji.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită într-un vas superficial; se toarnă 2 linguri de sos de soia peste carnea de vită. Întoarceți-vă pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Lasa la marinat 15 minute la frigider.
3
Combinați sucul de portocale, zahărul, 2 linguri de sos de soia, oțetul, coaja de portocală și ardeiul roșu într-un bol mic. Se amestecă cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați carnea de vită și gătiți 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scoateți de pe foc și așezați-l pe un platou de servire; păstrați cald.
7
Reduceți căldura la mediu-mare; adăugați morcov și ceapă. Gatiti 7 minute sau pana cand morcovul este usor rumenit si crocant-fraged, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mare; adăugați carnea de vită și sucurile sale și amestecul de suc de portocale. Gatiti 3 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista