Citește și: somaleză Sambusas

Citește și: somaleză Sambusas
Gatiti cartea: somaleză Sambusas este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 587 calorii. Un amestec de sare kosher, piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 111 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: pizza cu ou, și Gatiti cartea: Câine Reperat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și gătiți aproximativ 4 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie. Se amestecă carnea de vită, pătrunjelul, pudra de curry, usturoiul, sarea și piperul și se fierbe aproximativ 5 minute, amestecând pentru a sparge bulgări, până când carnea nu mai este roz. Gustați și adăugați mai multă pudră de curry dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Transferați amestecul de carne într-un castron mediu și răciți la temperatura camerei. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Tăiați fiecare înveliș de rulou de ou în jumătate în diagonală. Lucrând cu un triunghi la un moment dat, periați ușor marginile ambalajului cu apă. Îndoiți partea lungă a triunghiului în jumătate, ciupind marginea pentru a sigila și a forma o ceașcă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Așezați o lingură generoasă de amestec de carne în ceașcă, apoi trageți clapeta deschisă a ambalajului peste ceașcă, apăsând pentru a sigila. Pe măsură ce fiecare sambusa este terminată, așezați-o pe foaia de copt. Când foaia este plină, acoperiți sambusele cu o altă bucată de hârtie pergament și continuați stratificarea cu sambuse terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Tapetați un platou cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. În tigaie, încălziți aproximativ 1 inch de ulei până când un termometru de prăjit citește 365 F până la 375 F sau un vârf de făină bule și sfârâie în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați jumătate din sambuse în ulei și gătiți timp de 2 până la 4 minute, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți. folosind clești sau un skimmer, transferați sambusele pe platoul căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge scurt. Repetați cu sambusele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista