Citește și: somaleză Sambusas
Gatiti cartea: somaleză Sambusas este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 587 calorii. Un amestec de sare kosher, piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 111 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: pizza cu ou, și Gatiti cartea: Câine Reperat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți aproximativ 4 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie. Se amestecă carnea de vită, pătrunjelul, pudra de curry, usturoiul, sarea și piperul și se fierbe aproximativ 5 minute, amestecând pentru a sparge bulgări, până când carnea nu mai este roz. Gustați și adăugați mai multă pudră de curry dacă doriți.
Transferați amestecul de carne într-un castron mediu și răciți la temperatura camerei. Ștergeți tigaia.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Tăiați fiecare înveliș de rulou de ou în jumătate în diagonală. Lucrând cu un triunghi la un moment dat, periați ușor marginile ambalajului cu apă. Îndoiți partea lungă a triunghiului în jumătate, ciupind marginea pentru a sigila și a forma o ceașcă mică.
Așezați o lingură generoasă de amestec de carne în ceașcă, apoi trageți clapeta deschisă a ambalajului peste ceașcă, apăsând pentru a sigila. Pe măsură ce fiecare sambusa este terminată, așezați-o pe foaia de copt. Când foaia este plină, acoperiți sambusele cu o altă bucată de hârtie pergament și continuați stratificarea cu sambuse terminate.
Tapetați un platou cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. În tigaie, încălziți aproximativ 1 inch de ulei până când un termometru de prăjit citește 365 F până la 375 F sau un vârf de făină bule și sfârâie în ulei.
Adăugați jumătate din sambuse în ulei și gătiți timp de 2 până la 4 minute, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți. folosind clești sau un skimmer, transferați sambusele pe platoul căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge scurt. Repetați cu sambusele rămase.