Cireșe prăjite cu cacao-Mocha Granita
Cireșe prăjite cu cacao-Mocha Granitan este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cafea, kirsch și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mocha Cacao, Cacao Fierbinte Mocha, și Mocha Cacao Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un raft în centrul cuptorului; preîncălziți la 177°. aburiți un vas de copt din sticlă pătrată de 9 inci cu spray de gătit. Se amestecă cireșele, 2 lingurițe. zahăr, kirsch și suc în vasul de copt pentru a combina. Prăjiți până când bulele și sucurile s-au îngroșat, aproximativ 15 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească complet.
Se amestecă cacao și 1/4 cană zahăr într-un bol.
Bateți în cafea până când zahărul și cacao s-au dizolvat.
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă laptele și extractele; se toarnă într-un alt vas de copt pătrat de 9 inci. Congelați până când este complet înghețat, aproximativ 1 oră, răzuind cristalele înghețate de la marginea tigaiei cu o furculiță la fiecare 15 minute.
Când este gata de servit, răzuiește granita în pahare răcite, rupând orice bucăți mari cu o furculiță. Sus cu cireșe.