Cireșe prăjite cu cacao-Mocha Granita

Cireșe prăjite cu cacao-Mocha Granita
Cireșe prăjite cu cacao-Mocha Granitan este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cafea, kirsch și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mocha Cacao, Cacao Fierbinte Mocha, și Mocha Cacao Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în centrul cuptorului; preîncălziți la 177°. aburiți un vas de copt din sticlă pătrată de 9 inci cu spray de gătit. Se amestecă cireșele, 2 lingurițe. zahăr, kirsch și suc în vasul de copt pentru a combina. Prăjiți până când bulele și sucurile s-au îngroșat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
KirschKirsch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se amestecă cacao și 1/4 cană zahăr într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Bateți în cafea până când zahărul și cacao s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă laptele și extractele; se toarnă într-un alt vas de copt pătrat de 9 inci. Congelați până când este complet înghețat, aproximativ 1 oră, răzuind cristalele înghețate de la marginea tigaiei cu o furculiță la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Când este gata de servit, răzuiește granita în pahare răcite, rupând orice bucăți mari cu o furculiță. Sus cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista