Cipollini glazurat Balsamic cu lămâie și frunze de dafin

Cipollini glazurat Balsamic cu lămâie și frunze de dafin
Cipollini glazurat Balsamic cu lămâie și frunze de dafin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 116 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ceapă Cipollini Glazurată Balsamic, Cipollini dulce și acru glazurat Balsamic, și Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, dizolvați zahărul în apă. Gatiti la foc moderat fara a amesteca pana se formeaza un caramel mediu-chihlimbar, aproximativ 5 minute. De pe foc, adăugați cu grijă untul și 1/2 cană de oțet balsamic. Puneți cratița la foc și gătiți până se topește caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa, coaja de lămâie, frunzele de dafin și bulionul de pui în cratiță și dați la fiert. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc moderat până când ceapa este foarte fragedă și glazurată și lichidul este siropos, aproximativ 1 1/2 ore. Se amestecă restul de 2 linguri de oțet balsamic și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista