Cipollini glazurat Balsamic cu lămâie și frunze de dafin
Cipollini glazurat Balsamic cu lămâie și frunze de dafin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 116 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ceapă Cipollini Glazurată Balsamic, Cipollini dulce și acru glazurat Balsamic, și Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, dizolvați zahărul în apă. Gatiti la foc moderat fara a amesteca pana se formeaza un caramel mediu-chihlimbar, aproximativ 5 minute. De pe foc, adăugați cu grijă untul și 1/2 cană de oțet balsamic. Puneți cratița la foc și gătiți până se topește caramelul.
Adăugați ceapa, coaja de lămâie, frunzele de dafin și bulionul de pui în cratiță și dați la fiert. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc moderat până când ceapa este foarte fragedă și glazurată și lichidul este siropos, aproximativ 1 1/2 ore. Se amestecă restul de 2 linguri de oțet balsamic și se condimentează cu sare și piper.