Ciorchini de ciocolată, fructe și nuci

Ciorchini de ciocolată, fructe și nuci
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Ciorchinii de ciocolată, fructe și nuci ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Această rețetă servește 28 și costă 20 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bara de copt, afine, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciorchini De Ciocolată, Fructe Și Nuci, Ciorchini De Fructe Și Nuci De Ciocolată, și Ciorchini de ciocolată albă, fructe și nuci.

Instrucțiuni

1
Așezați ciocolata semidulce și ciocolata cu lapte într-un castron mediu pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut. Se amestecă; cuptor cu microunde 30 de secunde. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se amestecă afine și nuci pecan. Aruncați imediat cu lingurițe de nivel pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară. Dați la frigider până când ciocolata este setată, aproximativ 30 de minute. Clusterele vor păstra în frigider până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții28
Scor De Sănătate2
Revista