Ciorchini de afine

Ciorchini de afine
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în cutia de rețete, Cranberry Clusters ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 42 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 225 de calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 20 de minute. Un amestec de caju, merișoare, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ ciorchine de afine și nuci pecan, ciorchini de afine și migdale și ciorchine de afine de ciocolată și migdale.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea sau cuptorul cu microunde, topește fulgii de ciocolată; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă merișoarele și caju. Puneți câte lingurițe pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune întregi Albite, PrăjiteAlune întregi Albite, Prăjite
1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Tuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu ZaharTuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu Zahar
1-1/2 Cani (12 Uncii) De Iaurt De Vanilie1-1/2 Cani (12 Uncii) De Iaurt De Vanilie
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr
2
Se lasa sa stea pana se fixeaza. Depozitați într-un recipient etanș.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista