Ciorbă Elvețiană sotată cu ceapă roșie
Ciorba Elvețiană sotată cu ceapă roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă 78 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bietă elvețiană, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ciorbă Elvețiană sotată cu ceapă, Saut Marmeladă Elvețiană Saut, și Chard Elvețian Sotat.