Ciorbă de dovleac și pere cu curry
Curry Butternut Squash și supa de pere ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 93 cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de gurmanzii și bucătarii din 1998. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membrana.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în jos, pe foaia de copt pregătită. Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când este foarte moale, aproximativ 45 de minute. Scoateți pulpa din coajă și rezervați.
Topiți untul într-o oală mare de supă la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul, ghimbirul, pudra de curry și sarea. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este moale, aproximativ 10 minute.
Se toarnă bulionul de pui în oală și se aduce la fierbere. Se amestecă perele și dovleceii rezervați și se fierbe până când perele sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul. Puree în loturi până la neted. Întoarceți supa în oală, amestecați jumătate și jumătate și reîncălziți.