Carnea de porumb și Crab a lui Sheryl ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 681 calorii, 30g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână jumătate și jumătate, smântână grea, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. 335 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chowder de Crab și porumb, Chowder De Porumb De Crab, și Chowder de porumb și Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți slănina și rezervați grăsimea. Se lasă slănina să se răcească, apoi se sfărâmă și se lasă deoparte cu grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
3
Între timp, încălziți 1 lingură de unt clarificat într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, ardeiul verde, țelina și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se toarnă vinul alb și țuica și se aduce la foc mic. Condimentați cu busuioc, piper alb, piper cayenne, cimbru și sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Sani De Fazan Daca)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați porumbul și cartofii, apoi turnați bulionul de pui. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
În timp ce supa fierbe, topiți 1/2 cană de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Se amestecă făina și se gătește, amestecând continuu, până când făina a transformat culoarea untului de arahide pentru a face un roux, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se amestecă roux-ul în supă și se toarnă smântâna grea, smântâna jumătate și jumătate, slănina și grăsimea rezervate și creveții. Reveniți la foc mic la foc mediu-mare și gătiți până când creveții nu mai sunt translucizi în centru, cartofii sunt fragezi, iar supa s-a îngroșat, aproximativ 15 minute. Condimentați după gust cu condimente Creole și amestecați carnea de crab pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi