Slow-Cooker Cioppino este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 231 calorii. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 4 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, usturoi, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Aragaz Lent Cioppino, Cioppino Cu Aragaz Lent, și Cioppino ușor în aragazul lent.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 5 până la 6 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția peștelui, creveților, scoicilor, cărnii de crab și pătrunjelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mare setarea 3-4 ore.
3
Se amestecă pește, creveți, scoici și carne de crab. Reduceți setarea căldurii la minim. Acoperiți; gătiți cu 30 până la 45 de minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Îndepărtați frunza de dafin. Se amestecă pătrunjelul.