Cioppino

Cioppino
Cioppino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 860 calorii, 59G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $12.27 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați țelină, vin cu corp mediu, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Cioppino, Cioppino, și Cioppino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cățelele de usturoi în felii de 1/8 inch, puneți-le într-o cratiță mică cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mic pana la mediu-mic pana cand usturoiul devine maro auriu deschis, 15 pana la 20 min., ajustând căldura după cum este necesar pentru a menține usturoiul clocotind ușor pe măsură ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară, rezervând separat atât uleiul, cât și chipsurile de usturoi. Rezervați chipsurile de usturoi pentru garnitură (nu le lăsați la temperatura camerei mai mult de o zi sau se vor uda). Refrigerați uleiul într-un recipient curat și sigilat. (Veți folosi uleiul pentru crutoanele cu aluat; folosiți orice ulei rămas pentru vinaigrete, mese vege prăjite, paste sau pui fript.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
CrutoaneCrutoane
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Faceți un stoc ușor de crustacee: curățați creveții, rezervând cojile. (Refrigerați creveții decojiți pentru a-i folosi mai târziu în tocană.) Fierbeți cojile în bulionul de pui timp de 5 min., acoperit. Se strecoară și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de 8 litri sau mai mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, morcovul, țelina de fenicul și usturoiul tocat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele se rumenesc usor, 15-20 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați roșiile cu sucurile lor, vinul, stocul de crustacee, frunzele de dafin, busuiocul, oregano, semințele de fenicul, fulgii de chile, 1 linguriță. sare și câteva măcinări de piper. Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți timp de aproximativ 20 min. Se strecoară printr-o sită medie, apăsând pe solidele din sită. Aruncați conținutul sitei. Clătiți oala și readuceți bulionul în oală. Se fierbe bulionul până se reduce la 8 căni. (Dacă reduceți excesiv bulionul, adăugați doar apă pentru a compensa.) Gustați și adăugați mai multă sare și piper dacă este necesar, amintindu-vă că peștele va adăuga puțină sare la tocană. Se răcește până se pregăteșteutilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
CrustaceeCrustacee
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Faceți pâinea prăjită și gătiți crustaceele: poziționați un suport direct sub broiler și încălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Ungeți pâinea pe ambele părți cu uleiul de usturoi rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3
Puneți pâinea pe o foaie de copt (sau direct pe raft) și prăjiți pe ambele părți. În timp ce prăjiți pâinea, readuceți bulionul la foc mic la foc mediu-mare până la mare. Când se adaugă fiecare lot de fructe de mare, va face ca temperatura bulionului să scadă, așa că poate fi necesar să ridicați și să reduceți focul pentru a menține un foc mic. Dacă folosiți scoici, începeți prin a le adăuga în bulion și fierbeți până se deschid, 3 până la 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Adăugați midii și crabul, dacă folosiți, și fierbeți până când midiile s-au deschis, 2 până la 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
CrabiCrabi
5
Adăugați peștele și creveții. Amestecați cu grijă cu o lingură cu fante pentru a obține tot peștele și creveții în bulion, dar încercați să nu rupeți bucățile. Acoperiți și gătiți până când peștele abia este gătit, încă 3 până la 5 minute., ținând cont de faptul că peștele va continua să gătească puțin în timpul necesar pentru a scoate servetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Asamblați tocanita: puneți o bucată de aluat prăjit în fundul fiecărui bol cald și porționați uniform fructele de mare în boluri (asigurați-vă că aruncați orice scoici sau midii nedeschise). Puneți bulionul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
1
Presărați pătrunjelul tocat și chipsurile de usturoi peste toate și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
2
Sugestii de băuturi deoarece veți folosi vin roșu pentru a face baza de tocană, aceasta este o șansă excelentă de a servi de fapt vin roșu cu pește. Lui John Ash îi place să servească același vinsau cel puțin un vin din aceeași struguripe care îl folosea pentru a face rețeta. Asigurați-vă că vinul este tânăr, fructat și nu prea tanic. (Din fericire, acest lucru se traduce de obicei nu prea scump.) Dacă mergeți cu Pinot Noir, încercați Gallo of Sonoma (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
sau Fetzer five Rivers Ranch ($13), ambele din California. Dacă optați pentru Zinfandel, Cardinalul Bonny Doon din 2002 Zin Beastly Old Vines din California (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZinfandelZinfandel
Ranch DressingRanch Dressing
4
ar fi alegerea mea. Sau, pentru a da din cap rădăcinilor italiene cioppinos, încercați Barbera, un vin Italian delicios, cu aciditate zippy și fructe suculente. Îmi place 2001 Michele Chiarlo Barbera dAsti ($1
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5
sau 2002 Pasquero Paitin Barbera dAlba Serra Boella ($18).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinul BarberaVinul Barbera
1
Dimensiune
2
pe baza a opt porții, calorii
1
810, grăsime
2
38, Calorii Grase
1
340, Grăsimi Saturate
2
7, proteine
3
51, Grăsimi Mononesaturate
4
23, carbohidrați
5
1600, colesterol
6
170, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
56, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Ingrediente

3maricu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)6creveți și cu veneCioppino bulion (de mai sus)Cioppino bulion (de mai sus)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov tocat grosier (aproximativ 2 cm. mediu)morcov tocat grosier (aproximativ 2 cm. mediu)1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină sau fenicul tocat grosier (aproximativ 2 coaste medii de țelină sau 1/4 bulb mediu de fenicul)țelină sau fenicul tocat grosier (aproximativ 2 coaste medii de țelină sau 1/4 bulb mediu de fenicul)1Bucăți de caramele Heath Barfulgi de chile roșii zdrobiți; mai mult după gustfulgi de chile roșii zdrobiți; mai mult după gust454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOscoici hardshell, cum ar fi mahon sau cherrystones, spălate sau 1 crab Dungeness întreg (aproximativ 2 lb.), curățate și tăiate în secțiuni (cereți vânzătorului de pește să facă acest lucru)scoici hardshell, cum ar fi mahon sau cherrystones, spălate sau 1 crab Dungeness întreg (aproximativ 2 lb.), curățate și tăiate în secțiuni (cereți vânzătorului de pește să facă acest lucru)2Bucăți de caramele Heath Barpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbusuioc proaspăt tocat grosier (sau 1 lingură. uscate)busuioc proaspăt tocat grosier (sau 1 lingură. uscate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(3/4 sticlă) vin roșu cu corp mediu, cum ar fi Zinfandel, Pinot Noir sau Sangiovese(3/4 sticlă) vin roșu cu corp mediu, cum ar fi Zinfandel, Pinot Noir sau Sangiovese4cuișoare marirondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice felrondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice fel5cuișoare mariTbs. usturoi tocat grosierTbs. usturoi tocat grosier6creveți și cu veneChipsuri de usturoi (deasupra) pentru garniturăChipsuri de usturoi (deasupra) pentru garnitură6creveți și cu veneUlei de usturoi (de mai sus)Ulei de usturoi (de mai sus)907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOhalibut, monkfish sau alt pește alb cu carne fermă, tăiat în cuburi de 1 inchhalibut, monkfish sau alt pește alb cu carne fermă, tăiat în cuburi de 1 inch6creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1Ceapa galbena medie, tocatasupă de pui de casă sau cu conținut scăzut de saresupă de pui de casă sau cu conținut scăzut de sare454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmidii proaspete (18-24), curățate și decojitemidii proaspete (18-24), curățate și decojite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1TBCoregano proaspăt tocat grosier (sau 1 linguriță. uscate)oregano proaspăt tocat grosier (sau 1 linguriță. uscate)454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcreveți (număr 16-20)creveți (număr 16-20)6creveți și cu veneCreveți curățați rezervați de susCreveți curățați rezervați de sus9inchfelii groase aluat pâinefelii groase aluat pâine1Ceapa galbena medie, tocataStoc de crustacee (mai sus)Stoc de crustacee (mai sus)1Ceapa galbena medie, tocataconserve de roșii întregi decojite, rupte, cu sucurile lor sau roșii tăiate cubulețe cu sucurile lor (2 28-oz. cutii)conserve de roșii întregi decojite, rupte, cu sucurile lor sau roșii tăiate cubulețe cu sucurile lor (2 28-oz. cutii)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa galbena tocata grosolan (aproximativ 2 cm. mediu)ceapa galbena tocata grosolan (aproximativ 2 cm. mediu)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista