Ciodă de scoici surpriză

Ciodă de scoici surpriză
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă Surprise Clam Chowder. Această rețetă face 4 porții cu 92 de calorii, 8 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 78 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. Mergeți la magazin și luați șuncă, pudră de chili, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 46%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cioara de scoici pentru unul, Cioara de scoici și Cioaia de scoici.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați primele șapte ingrediente. Acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați șuncă și scoici; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegeri grozave pentru cioara de scoici. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Diamond Collection Chardonnay cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Diamond Collection Chardonnay
Diamond Collection Chardonnay
În aspect galben auriu vibrant, Chardonnay-ul nostru Diamond Collection oferă arome de ananas, piersici și mandarine.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista