Cioda de conopida si sunca
Cioara de conopida si sunca este un fel principal fara gluten. O porție conține 244 de calorii, 23 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, cremă condensată de supă de cartofi, șuncă și amidon de porumb. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cioda de șuncă de conopidă, Cioda de șuncă de conopidă și Cioda de șuncă de conopidă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți conopida și țelina în bulion timp de 4-5 minute sau până când legumele sunt crocante și fragede. Nu scurgeți. Se amestecă supa, smântâna și piperul.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în amestecul de conopidă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduce caldura.
Adăugați șuncă; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până când se încălzește. Chiar înainte de servire, amestecați brânza.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Chowder. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Ai putea încerca Gramona La Cuvee Cava. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Gramona La Cuvee Cava]()
Gramona La Cuvee Cava
Culoare galben pai. Intensitate și definiție bună la nas cu arome de fructe cu sâmburi de piersici, loquat, măr și pere. Un strop citric de coajă de lămâie oferă prospețime. Note de unt și o notă subtilă de specie și miere. Vinul este amabil la intrare, cu corp mediu la palat, cu o greutate bună de fructe și o mousse crocantă bine integrată. Final revigorant și aciditate susținută. Acest vin poate fi savurat pe tot parcursul mesei, de la „aperitiv” până la „digestiv”. Gastronomic și versatil.Amestec: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo