Ciocolată Unt De Arahide Cremă De Brânză Baruri
Ciocolata unt de arahide crema de branza baruri ar putea fi o reteta buna pentru a extinde cutia reteta condiment. Această rețetă face 36 de porții cu 144 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr brun, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolată-Cremă De Brânză-Unt De Arahide Baruri, Crema De Brânză Umplute Unt De Arahide Ciocolata Chip Cookie Baruri, și Ciocolata Unt De Arahide Inghetata Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Combinați 1 cană făină, 1/4 cană zahăr brun ambalat, 1/2 cană unt sau margarină și 3/4 cană chipsuri de ciocolată topită într-un castron mare.
Se amestecă bine. Apăsați în partea de jos a unsuros 11 x 7 tigaie inch. Se acoperă cu 2 căni de chipsuri de unt de arahide
Pentru a face umplutura: bateți 1/2 cană zahăr alb, 1/2 cană zahăr brun, 1/3 cană unt și 8 oz. crema de brânză în castron mare pana se omogenizeaza.
Adăugați 1 cană făină nealbită, 1/2 linguriță praf de copt, 1/4 linguriță sare, 1 lingură vanilie și 1 lingură ROM. Amestecați bine.
Se întinde pe chipsuri de unt de arahide.
Coaceți până când marginile sunt maro deschis și setate, 35-40 de minute.
Se lasă să se răcească 30 de minute.
Pentru a face glazura: topiti 1/4 ceasca de ciocolata CU1 lingura de rom si 1 lingurita de apa in cratita mica la foc mic. Se amestecă constant până se omogenizează.
Stropiți peste umplutură cât este cald. Se dă la frigider 1 oră și se taie în bare. A se păstra la frigider.