Ciocolată Unt De Arahide Cremă De Brânză Baruri

Ciocolată Unt De Arahide Cremă De Brânză Baruri
Ciocolata unt de arahide crema de branza baruri ar putea fi o reteta buna pentru a extinde cutia reteta condiment. Această rețetă face 36 de porții cu 144 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr brun, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolată-Cremă De Brânză-Unt De Arahide Baruri, Crema De Brânză Umplute Unt De Arahide Ciocolata Chip Cookie Baruri, și Ciocolata Unt De Arahide Inghetata Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați 1 cană făină, 1/4 cană zahăr brun ambalat, 1/2 cană unt sau margarină și 3/4 cană chipsuri de ciocolată topită într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine. Apăsați în partea de jos a unsuros 11 x 7 tigaie inch. Se acoperă cu 2 căni de chipsuri de unt de arahide
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Unt De ArahideChipsuri De Unt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Pentru a face umplutura: bateți 1/2 cană zahăr alb, 1/2 cană zahăr brun, 1/3 cană unt și 8 oz. crema de brânză în castron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 1 cană făină nealbită, 1/2 linguriță praf de copt, 1/4 linguriță sare, 1 lingură vanilie și 1 lingură ROM. Amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină NealbităFăină Nealbită
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
SareSare
ROMROM
5
Se întinde pe chipsuri de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Unt De ArahideChipsuri De Unt De Arahide
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Coaceți până când marginile sunt maro deschis și setate, 35-40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se lasă să se răcească 30 de minute.
8
Pentru a face glazura: topiti 1/4 ceasca de ciocolata CU1 lingura de rom si 1 lingurita de apa in cratita mica la foc mic. Se amestecă constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Stropiți peste umplutură cât este cald. Se dă la frigider 1 oră și se taie în bare. A se păstra la frigider.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista