Ciocolată Sparkle Cookie-Uri
Ciocolata Sparkle Cookies este un fără gluten desert. Această rețetă face 30 de porții cu 85 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 443 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, migdale măcinate, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zmeură Sparkle Picătură Cookie-Uri, The Harvest Sparkle, și Sparkle Berries pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde sau într-o cană mare de măsurare a lichidului Pyrex.
Adăugați ciocolata în untul fierbinte și amestecați până se topește aproape complet. Întoarceți amestecul la cuptorul cu microunde și încălziți la 50% putere, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topește complet. Set aside.In un bol de amestecare, bateți ouăle cu un mixer electric timp de aproximativ 3 minute. Adăugați treptat sarea, zahărul și mierea și continuați să bateți încă aproximativ 3 până la 5 minute sau până când aluatul este gros și spumos. Îndoiți amestecul de ciocolată-unt.
Adăugați pudra de cacao în făina de migdale și amestecați acel amestec în amestecul de ciocolată.Acoperiți și dați-l la frigider timp de aproximativ 2 ore sau până când este suficient de gros pentru a se forma. Scoateți lingurițe pline și formați în aproximativ 30 de bile.
Puneți bilele pe o tavă sau o farfurie, acoperiți cu folie de plastic și răciți peste noapte. Înainte de coacere, rotiți bilele în zahăr spumant.Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Aranjați bile de aluat strălucitoare pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau folie antiaderentă la aproximativ 2 inci distanță și coaceți timp de 12 minute sau până când se fixează (umed, dar nu umed).
Lăsați să se răcească complet. Ar trebui să obțineți aproximativ 30 de bucăți.