Ciocolată Fudge
Ciocolata Fudge ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 64 și costă 12 cenți pe porție. Acest desert are 66 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 36 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sirop de porumb, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolată Fudge Cupcakes umplut cu ciocolată Fudge Cookie Bar și bezea bezea glazura, Ciocolata Fudge tort reteta (mega Ciocolata Fudge tort), și Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Ungeți o tigaie de 8 pe 8 inci cu unt. Într-o cratiță cu fund greu, combinați zahărul, ciocolata, 1 1/2 linguri de unt, jumătate și jumătate și sirop de porumb. La foc mediu, amestecați cu o lingură de lemn până când zahărul se dizolvă și ciocolata se topește. Creșteți căldura și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Scoateți capacul și atașați un termometru pentru bomboane la oală. Gatiti pana cand termometrul citeste 234 grade F.
Se scoate de pe foc și se adaugă untul rămas. Nu amestecați.
Lăsați amestecul să se răcească timp de 10 minute sau până când scade la 130 de grade F.
Adăugați vanilie și nuci, dacă doriți, și amestecați până când se amestecă bine și textura strălucitoare devine mată.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Lăsați să stea în zona rece și uscată până când este fermă.
Tăiați în bucăți de 1 inch și depozitați într-un recipient etanș până la o săptămână.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Joyce Vineyards Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Livadia Albarino
Vioi și oțel stil spaniol Albari cca Este viu proaspete cu spori aromatice și aciditate racy. Crisp și răcoritor cu măr verde tartă, piersică albă și citrice zesty, împreună cu Sones umede, groapă de caise și o soluție salină de udare a gurii, ceea ce face un sipper grozav de vară.