Ciocolată Fudge

Ciocolată Fudge
Ciocolata Fudge ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 64 și costă 12 cenți pe porție. Acest desert are 66 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 36 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sirop de porumb, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolată Fudge Cupcakes umplut cu ciocolată Fudge Cookie Bar și bezea bezea glazura, Ciocolata Fudge tort reteta (mega Ciocolata Fudge tort), și Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți o tigaie de 8 pe 8 inci cu unt. Într-o cratiță cu fund greu, combinați zahărul, ciocolata, 1 1/2 linguri de unt, jumătate și jumătate și sirop de porumb. La foc mediu, amestecați cu o lingură de lemn până când zahărul se dizolvă și ciocolata se topește. Creșteți căldura și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți capacul și atașați un termometru pentru bomboane la oală. Gatiti pana cand termometrul citeste 234 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Se scoate de pe foc și se adaugă untul rămas. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
5
Lăsați amestecul să se răcească timp de 10 minute sau până când scade la 130 de grade F.
6
Adăugați vanilie și nuci, dacă doriți, și amestecați până când se amestecă bine și textura strălucitoare devine mată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
7
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Lăsați să stea în zona rece și uscată până când este fermă.
9
Tăiați în bucăți de 1 inch și depozitați într-un recipient etanș până la o săptămână.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Joyce Vineyards Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Livadia Albarino
Livadia Albarino
Vioi și oțel stil spaniol Albari cca Este viu proaspete cu spori aromatice și aciditate racy. Crisp și răcoritor cu măr verde tartă, piersică albă și citrice zesty, împreună cu Sones umede, groapă de caise și o soluție salină de udare a gurii, ceea ce face un sipper grozav de vară.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista