Ciocolată Din Plastic
Ciocolata din Plastic necesită în jur 5 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 558 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Ciocolată! Ciocolată! Ciocolată! Tort Bundt Cu Glazură De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata într-un castron mare de metal peste o tigaie cu apă clocotită. Se amestecă ocazional până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă siropul de porumb. Amestecul va deveni lipicios, dar continuați să amestecați până se omogenizează foarte bine.
Puneți o lingură pe o bucată de folie de plastic și înfășurați bine.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este ferm înainte de utilizare. Peste noapte este cel mai bine. Folosiți pudră de cacao neîndulcită pe suprafețele de lucru pentru a preveni lipirea.