Ciocolată Crackle Cookie-Uri
Ciocolata Crackle cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 71 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, zahăr brun ferm, pudră de cacao cu proces olandez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolată Crackle Cookie-Uri, Ciocolată Crackle Cookie-Uri, și Ciocolată Crackle Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade. Tăiați ciocolata dulce-amăruie în bucăți mici și topiți la foc mediu într-un castron rezistent la căldură sau în partea superioară a unui cazan dublu așezat peste o tigaie cu apă clocotită. Se lasă deoparte să se răcească. Cerneti impreuna faina, cacao, praful de copt si salt.In bolul unui mixer electric greu echipat cu accesoriul cu palete, bate untul și zahărul brun deschis până când este ușor și pufos.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până se combină bine.
Adăugați ciocolată topită. Cu mixerul la viteză mică, alternați adăugând ingrediente uscate și lapte până când sunt combinate. Împărțiți aluatul în sferturi, înfășurați cu folie de plastic și răciți-l la frigider până când este ferm, aproximativ 2 ore.Pe un blat curat, rulați fiecare porție de aluat într-un buștean de aproximativ 16 inci lungime și 1 inch în diametru, folosind zahărul cofetarilor pentru a preveni lipirea. Înfășurați buștenii în folie de plastic și transferați pe o foaie de copt. Se răcește timp de 30 de minute.
Tăiați fiecare buștean în bucăți de 1 inch și aruncați zahărul cofetarilor, câteva pe rând. Folosind mâinile, rotiți bucățile într-o formă de bilă. Dacă vreunul dintre aluatul de culoare cacao este vizibil, rulați din nou aluatul în zahărul cofetarilor pentru a acoperi complet.
Așezați fursecurile la o distanță de 2 inci pe o foaie de copt căptușită cu Silpat.
Coaceți până când prăjiturile s-au aplatizat și zahărul se desparte, 12 până la15 minute.
Transferați din cuptor într-o grătar pentru a lăsa să se răcească complet. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.