Ciocolată Caldă Mexicană

Ciocolată Caldă Mexicană
Ciocolata caldă mexicană ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 226 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, cacao, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Salată Fierbinte De Pui, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de lapte și cacao într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați restul de 5 căni de lapte, ciocolată, zahăr, nucșoară și 2 bețișoare de scorțișoară într-o cratiță mare și grea la foc mediu. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CiocolataCiocolata
NucșoarăNucșoară
SemințeSemințe
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați amestecul de cacao în tigaie. Gatiti 25 de minute sau pana cand se incalzeste bine si ciocolata se topeste, amestecand frecvent. Se strecoară amestecul printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
4
Se servește cu marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
5
Garnisiți cu ardei roșu măcinat și bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista