Ciocolată Caldă Mexicană
Ciocolata caldă mexicană ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 226 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, cacao, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Salată Fierbinte De Pui, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de lapte și cacao într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Combinați restul de 5 căni de lapte, ciocolată, zahăr, nucșoară și 2 bețișoare de scorțișoară într-o cratiță mare și grea la foc mediu. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în lapte.
Adăugați amestecul de cacao în tigaie. Gatiti 25 de minute sau pana cand se incalzeste bine si ciocolata se topeste, amestecand frecvent. Se strecoară amestecul printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Se servește cu marshmallows.
Garnisiți cu ardei roșu măcinat și bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.