Ciocolată albă și înghețată de zmeură
Ciocolata albă și înghețată de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 30%. Încercați Înghețată De Zmeură Cu Ciocolată Albă, Tort Cu Cremă De Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Ciocolata Alba Zmeura Swirl Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele, zahărul, fasolea de vanilie și semințele și sarea într-o cratiță la foc mediu până la cald, aproximativ 5 minute.
Bateți gălbenușurile de ou și aproximativ 1 cană amestec de lapte cald într-un bol; amestecați amestecul de ou în cratiță. Continuați să gătiți și amestecați până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, 5 până la 7 minute.
Îndepărtați fasolea de vanilie. Se amestecă chipsurile de ciocolată albă în cremă până se topește.
Se toarnă cremă într-un castron mare și se amestecă smântână grea și extract de vanilie. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Turnați amestecul răcit într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului până când ajunge la consistența "servirii moi".
Încălziți zmeura într-o cratiță la foc mediu până când zmeura începe să se destrame, 7 până la 10 minute. Apăsați zmeura printr-o sită peste un bol pentru a îndepărta semințele; aruncați semințele.
Rotiți ușor zmeura în înghețata moale, creând panglici de zmeură.
Transferați înghețata într - un recipient din plastic acoperit cu un litru sau doi litri; acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru cele mai bune rezultate, înghețata trebuie să se coacă la congelator cel puțin 2 ore sau peste noapte.