Ciocolată Albă-Glazură Amaretto
Ciocolata alba-glazura Amaretto este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 302 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, batoane de copt cu ciocolată, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această glazură. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Ciocolată Albă-Glazură Amaretto, Ciocolată Albă Amaretto Brownies, și Budincă de pâine cu ciocolată albă cu afine cu sos de cremă Amaretto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți batoanele de copt cu ciocolată albă în bucăți. Topiți ciocolata albă și smântâna într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la mediu (50% putere) 1 minut sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde. (Nu supraîncălziți.)
Lăsați să se răcească la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute). Bateți untul și 1 cană de zahăr pudră la viteză mică cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați 5 căni de zahăr pudră alternativ cu lichior de migdale, bătând la viteză mică până la amestecare după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de ciocolată albă; bateți la viteză medie până la răspândirea consistenței.