Ciocolata-Unt De Arahide Biscotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Biscotti cu unt de arahide cu ciocolată. O porție conține 152 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 28 și costă 15 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți alune, cacao, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti cu unt de arahide și ciocolată, Biscotti Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Unt De Arahide Pecan Biscotti.
Instrucțiuni
Bateți 1/3 cană de unt de arahide și zahăr la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Adăugați ouăle, bătând până se omogenizează.
Se amestecă împreună făină, cacao, bicarbonat de sodiu și sare; se adaugă la amestecul de unt de arahide, bătând la viteză mică până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați în arahide și 1/2 cană de mini-bucăți de ciocolată.
Formați aluatul într-un buștean de 13" x 3 " pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când este ferm.
Scoateți-l într-o grătar pentru a se răci (aproximativ 20 de minute).
Tăiați buștenul în diagonală în felii groase de 1/2 " cu un cuțit zimțat, folosind o mișcare ușoară de tăiere; așezați feliile pe foi de copt uns.
Coaceți la 325 timp de 7 minute; întoarceți prăjiturile și coaceți încă 7 minute.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Combinați restul de 1 cană de mini-bucăți de ciocolată, 1 1/2 linguri de unt de arahide și scurtarea într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic pana se topesc ciocolata si untul de arahide. Înmuiați un capăt al fiecărui biscotti în amestec de ciocolată.
Așezați biscotti pe hârtie de ceară până când ciocolata se întărește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon