Ciocolata Sarata-Bomboane Pecan
Ciocolata sarata-bomboane Pecan este un fără gluten, primar și vegan garnitură. O porție conține 442 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână batoane de copt cu ciocolată dulce-amăruie, batoane de copt cu ciocolată, nuci pecan și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dulce și sărat Bourbon scorțișoară Pecan Caramel mere + ciocolată burniță, Bomboane Dulci Și Sărate, și Crock Pot Bomboane Dulci Sărate.
Instrucțiuni
Așezați pecanele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până la prăjit.
Căptușiți o tigaie de jeleu de 17 x 12 inci cu hârtie pergament. Rupeți fiecare baton de ciocolată în 8 bucăți egale. (Veți avea 48 de bucăți în total.) Aranjați într-un model de șah în tigaie cu jeleu, alternând ciocolată albă și neagră. (Piesele se vor atinge.)
Coaceți la 225 timp de 5 minute sau doar până când ciocolata este topită.
Scoateți tigaia pe un suport de sârmă. Rotiți bomboanele de ciocolată într-un model de marmură folosind un pick de lemn.
Se presară uniform cu nuci pecan prăjite și sare.
Se răcește 1 oră sau până când este ferm. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 lună.
*3/4 linguriță. sarea kosher poate fi înlocuită.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit bare de copt cu ciocolată dulce-amăruie Ghirardelli 60% Cacao și bare de copt cu ciocolată albă Ghirardelli.