Ciocolata Fudgy Cookie-Uri

Ciocolata Fudgy Cookie-Uri
Cookie-urile de ciocolată Fudgy ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 48 și costă 17 cenți pe porție. Un amestec de coloranți alimentari, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Fudgy Ciocolata-Menta Cookie-Uri, Fudgy Triple Cookie-Uri De Ciocolată, și Gros și Fudgy dublu cookie-uri de ciocolata.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mediu, cremă împreună untul, zahărul alb și zahărul brun până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă în răspândirea de alune de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
4
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în amestecul de zahăr până se omogenizează. Îndoiți în chipsuri de ciocolată. Aruncați aluatul cu linguri la o distanță de 2 inci pe foile de prăjituri pregătite. Aceste cookie-uri răspândit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista