Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Cina savuroasă de porc fiert ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 474 calorii, 47G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, cimbru, salvie frecat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Cina De Porc Savuroasă, Savuros Cârnați Penne Cina, și Cina De Duminică: Cozi De Miel Fierte Cu Citrice.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Combinați boia și următoarele 5 ingrediente (boia prin muștar); frecați carnea de porc cu amestecul de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune de 6 litri acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Adăugați carne de porc; maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați prazul și usturoiul în tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați bulion; aduceți la foc mic. Întoarceți carnea de porc în tigaie; lingură amestec de praz peste carne de porc. Închideți bine capacul; aduceți la presiune ridicată la foc mare (aproximativ 3 minute). Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc; puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
9
Scoateți capacul; se amestecă cartofii și morcovul. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
10
Așezați aragazul sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Scoateți capacul; scoateți legumele și carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch; aruncați osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ