Cină delicioasă: Halibut fiert cu fistic și lămâi conservate
Cina delicioasă: halibut fiert cu fistic și lămâi conservate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 1209 calorii, 137g de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $23.36 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sezon pește, mare, fulgi de chili, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma lămâia conservată, puteți urma acest fel principal cu Madeleine Stollen de Crăciun cu lămâie conservată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pulpe De Pui Fierte Cu Lămâi Conservate, Măsline Și Năut, Halibut cu anghinare fierte, feliate și lămâi, și Lămâi Conservate.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.