Cină delicioasă: Halibut fiert cu fistic și lămâi conservate

Cină delicioasă: Halibut fiert cu fistic și lămâi conservate
Cina delicioasă: halibut fiert cu fistic și lămâi conservate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 1209 calorii, 137g de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $23.36 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sezon pește, mare, fulgi de chili, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma lămâia conservată, puteți urma acest fel principal cu Madeleine Stollen de Crăciun cu lămâie conservată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pulpe De Pui Fierte Cu Lămâi Conservate, Măsline Și Năut, Halibut cu anghinare fierte, feliate și lămâi, și Lămâi Conservate.

Ingrediente

4creveți și cu veneTransferați fiecare fileu pe o farfurie caldă. Finalizați cu o stropire de ulei de măsline și pene de lămâie pe lateralTransferați fiecare fileu pe o farfurie caldă. Finalizați cu o stropire de ulei de măsline și pene de lămâie pe lateral30cu câteva minute înainte de gătit, aduceți peștele la temperatura camereicu câteva minute înainte de gătit, aduceți peștele la temperatura camerei0Bucăți de caramele Heath Barfulgi de chili uscațifulgi de chili uscați4creveți și cu veneSe toarnă suficientă apă în tigaie, astfel încât să ajungă la jumătatea părților laterale ale peștelui. Coaceți în cuptor timp de 10-15 minute până când peștele este doar gătitSe toarnă suficientă apă în tigaie, astfel încât să ajungă la jumătatea părților laterale ale peștelui. Coaceți în cuptor timp de 10-15 minute până când peștele este doar gătit4creveți și cu veneCondimentează peștele cu o stropire generoasă de sare. Acoperiți și refrigerați cel puțin o oră sau până la 4 ore înainte de gătitCondimentează peștele cu o stropire generoasă de sare. Acoperiți și refrigerați cel puțin o oră sau până la 4 ore înainte de gătit16adaptat dintr - un aliment + vin de Nate Appleman, Shelley Lindgren și Kate Leahyadaptat dintr - un aliment + vin de Nate Appleman, Shelley Lindgren și Kate Leahy4creveți și cu venehalibuthalibut4creveți și cu veneHalibut fiert cu fistic și lămâi conservateHalibut fiert cu fistic și lămâi conservate680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfileuri de halibutfileuri de halibut1lămâie proaspătă, tăiată în penelămâie proaspătă, tăiată în pene4creveți și cu venemeyer lemonmeyer lemon1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de pătrunjel ambalate slab, tocate grosierfrunze de pătrunjel ambalate slab, tocate grosier4creveți și cu venenutnut4creveți și cu venefisticfistic2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfistic, decojit și ușor prăjitfistic, decojit și ușor prăjit4creveți și cu veneÎndepărtați miezul și carnea din lămâia conservată. Înmuiați pentru a elimina excesul de sare. Clătiți și tocațiÎndepărtați miezul și carnea din lămâia conservată. Înmuiați pentru a elimina excesul de sare. Clătiți și tocați2pene conservate lămâipene conservate lămâi4creveți și cu veneÎncercați această rețetă și nu veți fi dezamăgițiÎncercați această rețetă și nu veți fi dezamăgiți4creveți și cu venemaremare4creveți și cu venebrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust4creveți și cu veneerin scotterin scott4creveți și cu venePostat dePostat de

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista