Cină cu pui și cartofi crocanți de porumb

Cină cu pui și cartofi crocanți de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cina de pui și cartofi cu porumb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 533 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de cartofi de copt, boia de ardei, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: Frittata cu porumb, Scallion și cartofi, Cina în seara asta: porumb, roșii și Curry de cartofi, și Puiul crocant al erminiei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați tava de copt de 15x10x1 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron puțin adânc, combinați Zara, sarea și ardeiul roșu măcinat; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lapte BătutLapte Bătut
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați firimiturile de fulgi de porumb într-un alt castron puțin adânc. Înmuiați puiul în amestec de zară; se acoperă cu firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați jumătățile de piept de pui acoperite cu firimituri în colțurile tigaiei pulverizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Într-un castron mare, combinați cartofii, ardeiul gras și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presară cu brânză, praf de usturoi și boia; aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BrânzăBrânză
7
Așezați în centrul tăvii de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Stropiți untul peste pui și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
UntUnt
9
Coaceți la 204°.timp de 30 până la 40 de minute sau până când puiul este fraged cu furculița, sucurile sale curg limpede și cartofii sunt fragede, amestecând legumele o dată la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista