Cinnamon Latte Rolls
Cinnamon Latte Rolls necesită în jur 3 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 260 calorii, 0g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr brun, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, Cinnamon Latte, și Caramel Cinnamon Latte.
Instrucțiuni
Scoateți aluatul din canistre, pliați fiecare rulou de aluat în jumătate și înfășurați-l liber cu folie de plastic.
Așezați aluatul învelit la frigider și lăsați să se odihnească cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor 2 tigăi de tort (8 inci).
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, scorțișoara și cafeaua instant. Pune deoparte. Pe o suprafață ușor făinată, Așezați 1 bucată de aluat pliat deasupra celeilalte bucăți de aluat și aplatizați.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 8 x 14 inci.
Răspândiți untul înmuiat peste suprafața aluatului și presărați cu amestecul de zahăr-scorțișoară-cafea. Începând cu marginea lungă, rotiți aluatul ca o rolă de jeleu.
Tăiați în 12 bucăți și împărțiți între cele 2 tigăi de tort pregătite.
Coaceți 25 până la 30 de minute până se rumenesc. Se lasă să se răcească 10 minute înainte de a se răspândi cu glazură.
Pentru glazură: într-un bol mediu de amestecare cu un mixer portabil, bateți împreună untul înmuiat și zahărul pudră cernut adăugând zahărul 1 cană la un moment dat. Bateți până la lumină și pufos.
Adăugați ingredientele rămase și bateți până se combină.
Întindeți sau stropiți peste rulourile răcite.