Cina în seara asta: șuncă și pere crocante cu unt condimentat

Cina în seara asta: șuncă și pere crocante cu unt condimentat
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 938 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,33 USD pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 115 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare kosher, unt, jumătăți de pere în sirop greu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Cina În Seara Asta: Prăjituri Crocante Cu Tăiței, Cina în seara asta: creveți Chipotle crocanți cu porumb și Scallions, și Cina În Seara Asta: Sandviș Cu Slănină, Pere Și Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, condimentele de plăcintă cu dovleac, coriandrul, ghimbirul și sarea într-un castron mediu și bateți până se încorporează uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aranjați jumătate din feliile de pâine pe tăbliță și așezați câte o felie de brânză elvețiană pe fiecare. Se acoperă cu șuncă, urmată de felii de pere și brânză fontina. Completați sandvișurile cu a doua patru felii de pâine și apăsați ușor pentru a comprima.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Întindeți untul condimentat pe exteriorul fiecărui sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați două sandvișuri în tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu la foc mediu. Gatiti pana cand prima parte devine maro aurie, aproximativ 6 minute. Răsturnați sandvișurile folosind spatula și gătiți pe a doua parte până se rumenesc, cu aproximativ 6 minute mai mult. Păstrați sandvișurile calde în timp ce gătiți cele două sandvișuri rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Tăiați în jumătate și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista