Salata de mazăre a lui Yvonne

Salata de mazăre a lui Yvonne
Nevoie de o fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Salata de mazăre a lui Yvonne ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 292 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză cheddar, ceapă, mazăre și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată Rece De Mazăre, Crabmeat Yvonne, și Pucker În Sus, Yvonne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați mazărea, brânza Cheddar și smântâna. Se amestecă ceapa tocată, pudra de curry și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
MărarMărar
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista