Cina în seara asta: supă prăjită de pui și dovlecei de nucă

Cina in seara asta: pui prăjit și Butternut suc de fructe supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 513 calorii, 30g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 199 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie stors, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Risotto La Cuptor Cu Dovlecei, Cina în seara asta: salată de dovlecei, linte și brânză de capră condimentată, și Cina in seara asta: suc de fructe curry și supă de mere.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. Aranjați dovleceii, ceapa și puiul pe o foaie mare de copt într-un singur strat.
Stropiți cu uleiul de măsline, sarea și piperul. Aruncați pentru a acoperi și a prăji până când puiul este gătit și dovlecelul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Transferați puiul pe o farfurie pentru a se răci suficient pentru a manipula, apoi trageți carnea de pe coapse, aruncând oasele și pielea. Se toacă cubulețe și se lasă deoparte.
Între timp, combinați dovleceii, ceapa și bulionul de pui într-o oală medie.
Adăugați chimenul și coriandrul și aduceți la foc mic. Cu un tocător de cartofi sau o lingură de lemn, zdrobiți supa (va fi totuși oarecum groasă), apoi adăugați sucul de lămâie.
Adăugați bucățile de pui, apoi condimentați după gust cu sare, piper și/sau suc de lămâie. Se toarnă în boluri și se acoperă cu coriandru proaspăt ca garnitură.