Cina În Seara Asta: Supă De Morcovi Cu Curry Senegalez

Cina în seara asta: supa de morcovi Curry senegaleză este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 132 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de morcovi, iaurt ca garnitură, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Cina in seara asta: orez senegalez și mazăre, Cina În Seara Asta: Supă De Țelină Curried, și Cina In Seara Asta: Supa De Pui Curry Cu Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu până când spuma dispare.
Se adaugă ceapa și se sotează până devine transparent, 5-8 minute. Nu - i lăsa să se rumenească.
Adăugați morcovii și amestecați bine pentru a acoperi cu unt și gătiți până aproape moale, încă 10-12 minute.
Presărați pudră de curry peste legume și gătiți, amestecând continuu, până când condimentele sunt foarte parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați stoc și aduceți la fierbere, apoi fierbeți până când morcovii sunt complet moi.
Se transferă într-un blender sau robot de bucătărie și se amestecă, în loturi, dacă este necesar, până se curăță complet.
Reveniți la cratiță și amestecați în lapte. Reveniți la foc mic și condimentați cu sare și piper după gust. Împărțiți între boluri și acoperiți cu iaurt. Supa poate fi servită caldă sau rece.