Cina în seara asta: somon cu slănină afumată și salată de linte

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: somon cu slănină afumată și salată de linte. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 991 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sare și piper, muștar de cereale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Cina in seara asta: salata de cartofi cu somon afumat și hrean Cr fra fra fra, Cina În Seara Asta: Supă De Linte Și Slănină, și Cina in seara asta: somon afumat cu marar Cr Aproxume Fraiche pe chifla de covrig.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. umpleți o oală mare până la jumătate cu apă și transformați căldura la mare. Când fierbe, adăugați lintea. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 25 de minute.
Se scurge într-o strecurătoare și apoi se lasă deoparte într-un castron mare.
Între timp, adăugați slănină tocată într-o tigaie mare setată la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand slanina este crocanta. Apoi scoateți bucățile cu o lingură cu fante, lăsând grăsimea în urmă.
Adăugați scallions și usturoi și gătiți până la aromă, aproximativ un minut. Opriți căldura.
Lăsați tigaia să se răcească câteva secunde, apoi amestecați muștarul, sucul de lămâie și 4 linguri de ulei de măsline. Când este neted, condimentați cu sare și piper.
Se toarnă pansamentul pe linte și se adaugă slănina tocată gătită. Se amestecă bine, se adaugă pătrunjelul și se condimentează cu mai multă sare și piper după gust.
Turnați două linguri rămase ulei de măsline într-o tigaie mare și transformați focul la mediu-mare. Când uleiul strălucește, condimentați fileurile de somon cu sare și piper, apoi transferați-le în tigaie și gătiți până se rumenesc, una până la două minute. Întoarceți și rumeniți cealaltă parte, încă una până la două minute. Apoi transferați cu grijă somonul la cuptor și gătiți până când somonul este complet gătit, cinci până la opt minute.
Împărțiți amestecul de linte între patru farfurii. Completați fiecare cu un file de somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.