Cina în seara asta: Sandwich cu Crab și Avocado

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: sandviș cu Crab și Avocado. Această rețetă servește 6 și costă 3,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 392 calorii. Un amestec de Anaheim chile, sare, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Avocado Cu Nucă De Cocos ca desert. Această rețetă este plăcută de 121 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina în seara asta: sandviș cu friptură cu porumb, roșii și Avocado, Cina in seara asta: Linguine cu Crab și Chili, și Cina In Seara Asta: Salata De Crab Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați ceapa, coriandrul, avocado, chile și sucul de lămâie.
Adăugați o linguriță de sare și amestecați ușor ingredientele împreună.
Prăjiți pâinea. În timp ce este încă cald, frecați fiecare felie cu puțin usturoi și stropiți cu puțin ulei de măsline.
Pe jumătate din feliile de pâine prăjită, întindeți amestecul de guacamole pe o parte și acoperiți cu puțină carne de crab.
Așezați feliile de pâine prăjită rămase deasupra fiecăruia. Feliați sandvișurile în jumătate și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.