Cina în seara asta: salată de mere, sfeclă roșie și Cheddar

Cina în seara asta: salată de mere, sfeclă roșie și Cheddar
Cina în seara asta: salata de mere, sfeclă roșie și Cheddar este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 431 calorii, 5g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mâncarea mărului, frunze de salată, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: salată crocantă de sfeclă crudă cu Fetan și pere, Cina în seara asta: salată de Escarole cu dovlecei și Cheddar, și Cina în seara asta: salată de mere, rucola și Pancetta cu ouă de prepeliță.

Instrucțiuni

1
În partea de jos a unui bol mare de salată, combinați oțetul, sarea și piperul negru proaspăt crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați uleiul de măsline sau cânepă într-un flux lent, amestecând constant, pentru a crea o emulsie. Continuați să adăugați restul de ulei în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CânepăUlei De Cânepă
EmulsiiEmulsii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Într-o tigaie medie, prăjiți alunele la foc mediu-mare. Dacă nu sunt jupuite, prăjiți până când pielea se sparge, apoi adunați-le într-un prosop de bucătărie și frecați-le aproximativ. Piei ar trebui să alunece ușor. Reveniți la tigaie pentru a prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Înjumătățiți, miez și tăiați subțire mărul. Curățați, tăiați și tăiați subțire sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Adăugați salata verde în castron și aruncați, apoi adăugați mărul și sfecla și nucile. Zdrobiți feliile de cheddar deasupra și terminați cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
VerziiVerzii
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate49
Revista