Cina în seara asta: salată de mere, sfeclă roșie și Cheddar
Cina în seara asta: salata de mere, sfeclă roșie și Cheddar este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 431 calorii, 5g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mâncarea mărului, frunze de salată, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: salată crocantă de sfeclă crudă cu Fetan și pere, Cina în seara asta: salată de Escarole cu dovlecei și Cheddar, și Cina în seara asta: salată de mere, rucola și Pancetta cu ouă de prepeliță.
Instrucțiuni
În partea de jos a unui bol mare de salată, combinați oțetul, sarea și piperul negru proaspăt crăpat.
Adăugați uleiul de măsline sau cânepă într-un flux lent, amestecând constant, pentru a crea o emulsie. Continuați să adăugați restul de ulei în același mod.
Într-o tigaie medie, prăjiți alunele la foc mediu-mare. Dacă nu sunt jupuite, prăjiți până când pielea se sparge, apoi adunați-le într-un prosop de bucătărie și frecați-le aproximativ. Piei ar trebui să alunece ușor. Reveniți la tigaie pentru a prăji.
Înjumătățiți, miez și tăiați subțire mărul. Curățați, tăiați și tăiați subțire sfecla.
Adăugați salata verde în castron și aruncați, apoi adăugați mărul și sfecla și nucile. Zdrobiți feliile de cheddar deasupra și terminați cu piper negru.