Cina în seara asta: salată de cârnați la grătar cu compot rapid de mere și năsturel

Cina in seara asta: salata de cârnați la grătar cu compot rapid de mere și Nasturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 383 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar, scorțișoară măcinată, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea de lavandă, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina în seara asta: scoici cu cârnați afumați cu cartofi dulci și Nasturel, Cina în seara asta: salată de ouă cu față deschisă și sandviș cu Năsturel, și Cina în seara asta: filet de porc la grătar cu sos de mărar de muștar și dovlecel Murat rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați merele, apa, scorțișoara, ghimbirul și mierea într-o cratiță de dimensiuni medii. Acoperiți și gătiți la foc mic până când merele se destramă, aproximativ 15 minute. Opriți focul și acoperiți pentru a vă încălzi.
Între timp, preîncălziți broilerul la mare. Așezați cârnații pe o foaie de copt tăiată în sus.
Transferați foaia de copt sub broiler și gătiți până când cârnații par rumeniți, dar nu arși, una până la două minute. Scoateți cu grijă foaia de copt. Întoarceți cârnații, apoi ungeți muștarul deasupra lor.
Așezați din nou foaia de copt sub broiler și gătiți până când cârnații încep să se rumenească, încă una până la două minute. Opriți focul și puneți foaia de copt deoparte.
Adăugați năsturelul într-un castron mare.
Se toarnă aproximativ o lingură de ulei de susan și se aruncă.
Adăugați mai mult ulei de susan dacă frunzele nu sunt acoperite uniform. Condimentează năsturelul cu sare și piper după gust.
Împărțiți năsturelul între patru farfurii și acoperiți fiecare cu o parte din cârnați, cu muștar în sus. Lingurați o parte din compotul de mere de-a lungul părții fiecăruia.
Serviți cu mai mult muștar, dacă doriți.