Cina în seara asta: salată de cartofi dulci cu ceapă caramelizată și pansament Guajillo Chile

Cina in seara asta: salata de cartofi dulci cu ceapa caramelizata si Guajillo Chile Dressing ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 477 calorii, 2G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet de sherry, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: salată de sfeclă prăjită cu pansament Guajilo Chile, Cina în seara asta: salată de somon prăjită cu șalotă prăjită și sos de Chile, și Cina în seara asta: salată de cartofi Fingerling cu Chile verde-Salsa Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie setată la foc mediu, se toarnă uleiul de canola. Când este fierbinte, adăugați ardeii iute și usturoiul. Gatiti pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde. Opriți căldura.
Scoateți doar ardeii iute și aruncați într-un blender cu oțetul. Procesați până când ardeii iute sunt despărțiți. Când uleiul și usturoiul s-au răcit oarecum, aproximativ cinci minute, adăugați uleiul și usturoiul până la blender. Procesați până la neted. Se condimentează cu sare.
Puneți aceeași tigaie la foc mediu, adăugați puțin ulei dacă nu mai rămâne și aruncați ceapa roșie. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 9 minute, sau pana se caramelizeaza frumos. Aruncați cartofii dulci și jumătate din pansament. Se amestecă împreună și apoi se acoperă. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand cartoful dulce este moale.
Poate fi consumat imediat ca umplutură pentru tacos, sau lăsat să se răcească și aruncat cu salată verde și restul pansamentului. Fie este delicios.