Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta
Cina in seara asta: Chanterelle cald și salată Pancetta este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 425 calorii, 6g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână verdeață, pancetta, oțet de vin roșu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina în seara asta: salată de mere, rucola și Pancetta cu ouă de prepeliță, Cina În Seara Asta: Salată Caldă De Calmar, și Cina în seara asta: salată caldă de cârnați și linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de dimensiuni medii, gătiți încet pancetta sau slănina la foc mic până când sunt crocante, aproximativ 20 de minute. Între timp, tăiați și pregătiți ciupercile și pregătiți celelalte ingrediente.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și turnați în tigaie toate, cu excepția unei pelicule subțiri de grăsime.
Ridicați căldura la mediu;saut. Ridicați focul la mare; adăugați ciupercile și nucile de pin. Continuați să gătiți până când ciupercile își eliberează apa, apoi încep să se rumenească. Se rumenesc încă câteva minute, apoi se transferă într-un castron cu pancetta sau slănină.
Adăugați oțetul în tigaie pentru a deglaza, răzuind bucăți maro, apoi amestecați uleiul de măsline pentru a face un pansament. Condimentează după gust cu sare și piper.
Aruncați verdeața cu amestecul de ciuperci, apoi adăugați vinaigreta caldă și aruncați din nou. Finalizați cu piper negru proaspăt crăpat.