Cina În Seara Asta: Păstrăv Prăjit Cu Crustă De Făină De Porumb
Cina în seara asta: păstrăvul prăjit cu crustă de porumb este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 740 calorii, 73G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $ 8.12 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, pătrunjel, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Gatiti cartea: păstrăv prăjit cu crustă de făină de porumb, Păstrăv Cu Crustă De Porumb, și Cina In Seara Asta: Păstrăv Afumat Brandade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează peștele cu sare și piper. Într-un castron puțin adânc, combinați făina de porumb, făina, pătrunjelul și 1 linguriță de sare. Înmuiați partea de carne a păstrăvului în amestecul de făină de porumb, apăsând pentru a vă asigura că este complet acoperit, pudrându-l manual pentru a crea un strat bun de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie fierbinte până aproape de fumat, apoi adăugați 1 sau 2 fileuri (câte se vor potrivi confortabil) cu carnea în jos. După 1 minut, adăugați 2 lingurițe de unt în tigaie și urmăriți pielea peștelui: când începe să se onduleze, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult, întoarceți peștele. Gatiti pe partea de piele doar inca 30 de secunde sau cam asa ceva, apoi scoateti-l intr-un cuptor cald in timp ce gatiti pestele ramas cu restul de ulei si unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional