Cina În Seara Asta: Păstrăv Prăjit Cu Crustă De Făină De Porumb

Cina În Seara Asta: Păstrăv Prăjit Cu Crustă De Făină De Porumb
Cina în seara asta: păstrăvul prăjit cu crustă de porumb este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 740 calorii, 73G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $ 8.12 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, pătrunjel, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Gatiti cartea: păstrăv prăjit cu crustă de făină de porumb, Păstrăv Cu Crustă De Porumb, și Cina In Seara Asta: Păstrăv Afumat Brandade pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează peștele cu sare și piper. Într-un castron puțin adânc, combinați făina de porumb, făina, pătrunjelul și 1 linguriță de sare. Înmuiați partea de carne a păstrăvului în amestecul de făină de porumb, apăsând pentru a vă asigura că este complet acoperit, pudrându-l manual pentru a crea un strat bun de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie fierbinte până aproape de fumat, apoi adăugați 1 sau 2 fileuri (câte se vor potrivi confortabil) cu carnea în jos. După 1 minut, adăugați 2 lingurițe de unt în tigaie și urmăriți pielea peștelui: când începe să se onduleze, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult, întoarceți peștele. Gatiti pe partea de piele doar inca 30 de secunde sau cam asa ceva, apoi scoateti-l intr-un cuptor cald in timp ce gatiti pestele ramas cu restul de ulei si unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se servește fierbinte cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista