Cina în seara asta: pui cu Pancetta și roșii uscate la soare
Cina in seara asta: pui cu Pancettan și roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $2.89 pe portie. O porție conține 575 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare ambalate în ulei, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cina în seara asta: fasole albă spaniolă cu spanac și roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie sote, gătiți pancetta sau slănina la foc mic într-un pic de ulei de măsline până când grăsimea începe să se rumenească și începe să fie crocantă.
Îndepărtați cu o lingură cu fante, lăsând grăsimea în urmă.
Întoarceți focul la mediu-mare și, dacă este necesar, adăugați puțin ulei de măsline în tigaie pentru a găti puiul (depinde de câtă grăsime a făcut pancetta sau slănina). Gatiti bucatile de pui pana devin aurii peste tot si tocmai fierte.
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe o farfurie separată.
Adăugați ceapa și gătiți până devin aurii, aproximativ zece minute, apoi amestecați pancetta sau slănina, roșiile uscate la soare și usturoiul. Gatiti timp de doua minute, apoi adaugati supa de pui si scapati bucatile maro in tigaie. Condimentează după gust cu sare și piper. Se lasă să se reducă puțin, apoi se amestecă puiul și jumătate de busuioc în tigaie. Odată încălzită, lingurați mămăliga pe farfurii și acoperiți cu puiul. Se acoperă cu busuiocul rămas.