Cina în seara asta: Panini cu friptură de flanc cu brânză de capră și ceapă caramelizată

Cina în seara asta: Panini cu friptură de flanc cu brânză de capră și ceapă caramelizată
Cina in seara asta: Flank Steak Panini cu brânză de capră și ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,8 USD pe porție. O porție conține 870 calorii, 63G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, busuioc, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 288 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina In Seara Asta: Gratar Chipotle Flanc Friptură Torta, Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată, și Cina în seara asta: cârnați italieni cu ceapă caramelizată, muștar și Giardineria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați brânza de capră, menta, busuiocul și cimbru într-un castron de dimensiuni medii. Se amestecă împreună cu o furculiță și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Condimentați ambele părți ale fripturii de flanc cu sare și piper. Preîncălziți o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați o lingură de ulei de canola. Când uleiul începe să fumeze, adăugați friptura de flanc. Gatiti pana se rumeneste bine pe o parte, trei-patru minute, apoi intoarceti. Gatiti pana se rumeneste pe acea parte, trei-patru minute, apoi transferati pe o tocatoare si lasati-o sa se odihneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Reduceți focul la mediu și adăugați restul de ulei și ceapa. Se amestecă bine până când ceapa este acoperită cu ulei, aproximativ un minut. Apoi se condimentează cu aproximativ linguriță de sare și se toarnă oțetul balsamic. Gatiti la foc mediu pana cand ceapa este moale si caramelizata, aproximativ 20 de minute. Opriți focul și transferați ceapa într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați subțire friptura de flanc împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6
Așezați cele opt felii de pâine. Ungeți puțină brânză de capră pe o parte a fiecăruia. Împărțiți carnea între patru felii de pâine și condimentați cu sare și piper. Puneți o lingură sau două din ceapa caramelizată pe friptură. Completați fiecare cu restul de patru felii de pâine, asigurându-vă că brânza de capră se întinde cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
11 Până La 12 Ardei Banana Dulci11 Până La 12 Ardei Banana Dulci
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Preîncălziți o presă panini la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
8
Așezați sandvișul și gătiți până când sandvișurile sunt bine rumenite, aproximativ patru minute. De asemenea, puteți preîncălzi o tigaie pentru grătar la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
9
Așezați sandvișurile deasupra și cântăriți-le cu o tigaie grea de fier. Gatiti-le pana se rumenesc bine, aproximativ trei minute pe o parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Feliați sandvișurile în jumătate și serviți.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista