Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian

Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian
Cina in seara asta: năut prăjită și cârnați de miel cu Chard elvețian ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 375 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de vin, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Frittata Elvețiană, Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian, și Cina În Seara Asta: Tocană Rapidă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană Și Toma.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Între timp, combinați năutul, jumătate din uleiul de măsline, chimenul, boiaua, jumătate din usturoi și un vârf de sare și piper. Aruncați bine, apoi aruncați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se întinde într-un singur strat, apoi se cuibărește cârnații printre năut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Puneți foaia de copt în cuptor și gătiți timp de aproximativ 30 de minute, aruncând la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
În timp ce se coace, toacă frunzele de brustă Elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Turnați uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare setată la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați restul de usturoi și lăsați-l să gătească câteva secunde, amestecând des pentru a nu arde. Apoi adăugați bietul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă des. După aproximativ un minut, adăugați jumătate de oțet. Când este fraged, aproximativ 5 minute sau cam asa ceva, gustați bietul pentru a vedea dacă are nevoie de mai mult oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chard ElvețianChard Elvețian
7
Combinați bietul cu năutul prăjit într-un castron mare. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți cârnații peste amestecul de năut și bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Chard ElvețianChard Elvețian
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista