Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian
Cina in seara asta: năut prăjită și cârnați de miel cu Chard elvețian ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 375 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de vin, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Frittata Elvețiană, Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian, și Cina În Seara Asta: Tocană Rapidă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană Și Toma.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Între timp, combinați năutul, jumătate din uleiul de măsline, chimenul, boiaua, jumătate din usturoi și un vârf de sare și piper. Aruncați bine, apoi aruncați pe o foaie de copt.
Se întinde într-un singur strat, apoi se cuibărește cârnații printre năut.
Puneți foaia de copt în cuptor și gătiți timp de aproximativ 30 de minute, aruncând la jumătate.
În timp ce se coace, toacă frunzele de brustă Elvețiană.
Turnați uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare setată la foc mare.
Adăugați restul de usturoi și lăsați-l să gătească câteva secunde, amestecând des pentru a nu arde. Apoi adăugați bietul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă des. După aproximativ un minut, adăugați jumătate de oțet. Când este fraged, aproximativ 5 minute sau cam asa ceva, gustați bietul pentru a vedea dacă are nevoie de mai mult oțet.
Combinați bietul cu năutul prăjit într-un castron mare. Aruncă.
Serviți cârnații peste amestecul de năut și bietă.