Cina în seara asta: lăstari de mazăre cu creveți, slănină și arpagic
Cina in seara asta: muguri de mazăre cu creveți, slănină și arpagic este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 647 calorii, 43G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $10.17 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, muștar dijon, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: salată de Broccoli cu slănină, arpagic și roșii, Cina În Seara Asta: Creveți Și Crupe Cu Slănină, și Cina în seara asta: orez prăjit cu creveți și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți cratița cu fundul greu la jumătate cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați creveți și gătiți până când creveții devin roz, una până la două minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă într-un vas de dimensiuni medii umplut cu apă cu gheață.
Lăsați să stea până la rece, aproximativ cinci minute.
Scurgeți creveții, curățați-i și apoi lăsați-i deoparte.
Curățați cratița și reveniți la aragaz.
Adăugați slănină și transformați focul la mediu-mare. Gatiti, amestecand des, pana cand slanina este crocanta, 8-10 minute.
Scoateți slănina cu lingura cu fante și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Adăugați șalotă în cratiță cu grăsime de slănină. Gătiti, amestecând des, până când șalotele sunt moi, 1 până la 2 minute.
Bateți în oțet, muștar, zahăr, sare și piper negru. Gatiti pana la cald, aproximativ 30 de secunde. Opriți focul, adăugați lăstari de mazăre și aruncați până se ofilesc.
Împărțiți lăstarii de mazăre între patru farfurii și acoperiți cu creveți.
Presărați slănină, arpagic și tarhon.