Cina în seara asta: Frittata cu Pepperoni, busuioc și semințe de fenicul
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Cina în seara asta: Frittata cu Pepperoni, busuioc și semințe de fenicul ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 323 calorii, 18g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,37 USD pe porție. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: supă de dovlecei și fenicul cu semințe de dovleac confiate, Cina în seara asta: Paste cu ton, nuci de pin, semințe de fenicul, capere și lămâie, și Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe Cu Pepperoni Și Pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În bolul de amestecare, bateți ouăle cu busuioc, semințe de fenicul, piper negru și sare. Se amestecă mozzarella, spanacul, pepperoni și parmezanul până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pesmet, Câteva Pumni
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo Tăiați
2
În tigaie antiaderentă medie (10 inci), încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ardeii și ceapa și gătiți, amestecând des, până când ceapa devine aurie și ardeii sunt moi, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut, apoi turnați amestecul de ouă și amestecați bine pentru a se combina cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Preîncălziți broilerul la mare. La foc mediu, gătiți frittata până când frittata încetează să mai tremure și părțile laterale abia încep să se fixeze, 7-8 minute, apoi glisați sub broiler la 6 inci de elementul de încălzire timp de 2-3 minute pentru a găti blatul. Slăbiți părțile laterale cu spatula și glisați pe placă.