Cina în seara asta: cârnați italieni prăjiți cu struguri

Cina de rețetă în seara asta: cârnații italieni prăjiți cu struguri ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 3. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 878 calorii, 35g de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cârnați picante, ulei de măsline, struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: cârnați în tigaie cu struguri, Cârnați italieni la grătar cu struguri prăjiți și brânză de lapte de oaie, și Cina în seara asta: salată italiană Farro cu legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la foc mic. Pătrundeți cârnații peste tot cu un cuțit, apoi coborâți ușor în oală. Gatiti 10 minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Puneți o tigaie mare de fier sau o tigaie deasupra unui arzător la foc mediu-mic.
Adăugați untul și uleiul. Când untul s-a topit, adăugați strugurii și aruncați până se acoperă. Opriți arzătorul.
Cuibărește cârnații printre struguri. Puneți tigaia sau tigaia în cuptor și gătiți timp de 30 de minute, răsturnând cârnații la jumătate. Cârnații trebuie rumeniți. Dacă nu, atunci gătiți încă 5 minute.
Transferați cârnații și strugurii pe o farfurie, lăsând lichidul în urmă. Puneți tigaia pe un arzător setat la foc mediu.
Adăugați oțetul și răzuiți fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite.
Lăsați oțetul să se reducă la jumătate.
Serviți cârnații deasupra strugurilor și turnați sosul peste tot.