Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu cimbru cu Pesto
Cina in seara asta: cotlet de porc cimbru-frecat cu Pesto ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 416 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Dacă aveți busuioc, frunze Din 1 buchet de cimbru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 284 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Cina In Seara Asta: Porcini-Cotlet De Porc Frecat, Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu busuioc cu salată de brânză nectarină-albastră, și Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mortar și pistil, zdrobiți frunzele de cimbru, 1 linguriță de sare, 1 cățel de usturoi și câteva măcinări de piper negru (alternativ, tocați totul mărunt pe o tăietură). Odată pulpată într-o pastă, adăugați coaja de lămâie și 1 lingură de ulei de măsline și amestecați bine. Frecați amestecul pe Cotletele de porc și lăsați-le să se odihnească timp de 10-15 minute.
Între timp, ștergeți mortarul și zdrobiți restul de 1/2 cățel de usturoi cu un vârf de sare.
Adăugați frunzele de busuioc și continuați să bateți pentru a face o pastă (sau pulsați totul într-un mic robot de bucătărie). Puneți sau pulsați nucile de pin și uleiul de măsline, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar, pentru a crea o pastă liberă. ,
Transferați pesto-ul într-un castron mic și pliați parmezanul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Preîncălziți o tigaie cu grătar crestat la foc mediu, apoi adăugați Cotletele de porc. Gatiti pana devine auriu si caramelizat la exterior si inca suculent in interior.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească, apoi se pune pesto peste ele și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.